V předposledním kole zimního turnaje mužů O pohár města Děčína přinesl ve dvou úvodních zápasech opět brankové hody. Nejdříve Vilémov rozstřílel Neštěmice vysoko 9:0.

Devět gólů

V utkání s Neštěmicemi šlo Vilémovu o hodně. Pokud by zvítězil, upevnil by si vedení v tabulce zimního turnaje.

Vilémovští fotbalisté opět látali sestavu, neboť dva hráči byli uvolněni na finálový turnaj v sálovce Vichterey, Čuda, nemoc nedovolila odjet Kurelovi ml., rodinná oslava zase V. Bílkovi, zranění L. Jindřichovi a navíc střelec M. Soukup musel v 60. minutě hry odjet za dalšími povinnostmi.

„I přesto jádro mužstva bylo pohromadě a podalo velice kvalitní výkon a s chutí si zastřílelo," uvedl Libor Sklenář z vilémovského klubu.

Soupeř, který čeká Vilémov hned v 1. jarním kole odvety v Krajském přeboru, se snažil, na dobře rozjetý tým Vilémova ale nestačil.

V první půli vilémovští fotbalisté zcela ovládli hřiště a s chutí kombinovali a vytvářeli si při svém tlaku i velké brankové příležitosti. Naproti tomu Neštěmice se prakticky nedostaly na dostřel vilémovské branky, jen jednou se jednomu z neštěmických hráčů podařilo orazítkovat břevno soupeřovy branky.

Vilémovští fotbalisté si pak ve druhé půli výrazně vylepšili skóre a s chutí si zastříleli všichni hráči na hřišti, včetně druhého gólmana Loose.

Pětka pro Kamenici

Ve druhém víkendovém zápase si domácí Junior poradil s Českou Kamenicí a hlavně díky čtyřem brankám Betyára zvítězil 5:0.

Domácí trenér Junioru Děčín Pavel Horáček byl po zápase spokojený.

„Odehráli jsme hlavně dobrý první poločas, kdy jsme vedli 4:0. Druhý poločas byl vyrovnanější, ale i ten jsme vyhráli, jsme spokojení," říká s tím, že jeho tým má ještě stále šanci na to celý pohár vyhrát. Nyní je na druhém místě s dvoubodovou ztrátou na první místo.

Zbývající zápas 4. kola poháru Mojžíře s Ústeckým dorostem se hraje ve středu.

Poslední, tedy páté kolo, které rozhodne o vítězi, se odehraje v Děčíně o příštím víkendu, na pořadu budou tyto zápasy: Kamenice Neštěmice, Junior Ústí U19, a Vilémov Mojžíř.

Výsledky 4. kola O Pohár města Děčína:

Neštěmice Vilémov 9:0

Branky: Soukup 3, Karasinský 2, Buriánek 2, Jägr, Dobeš

Junior Kamenice 5:0

Branky: Betyár 4, Murdych

Tabulka po 4.kole:

1. Stap Tratec 3 0 1 22:2 9

2. Junior Děčín 2 1 1 16:12 7

3. ČL Neštěmice 1 2 1 19:22 5

4. TJ Mojžíř 1 1 1 4:6 4

5. FK Č.Kamenice 1 0 3 5:12 3

6. Ústí n.L.U19 1 0 2 9:21 3