Vilémovským po utkání opět nevoněl výkon rozhodčích. „Pískl proti nám dvě přísné penalty. Tu samou situaci, kdy byl faulován Buryánek, zase neodpískal. 
A druhá branka padla z postavení mimo hru," zlobil se vilémovský manažer Libor Sklenář.

Jinak ale divizní bitva žádný krásný fotbal nepřinesla. Spíše se bojovalo ve středu hřiště a šancí moc nebylo. V 25. minutě se mohl radovat Kaňkovský, jeho pokus ale na brankové čáře odvrátil jeden z hostujících obránců. Pak přišla 45. minuta. V ní Ruszó dle rozhodčího fauloval a Bíro z penalty nedal Vaňákovi šanci. „Přísná penalta, hned poté byl odpískán poločas," konstatoval Sklenář.

Po změně stran se hra nezlepšila. V 66. minutě se za obranu dostal Bíro a poslal Vilémov do kolen. „Střelec Souše byl ale v postavení mimo hru," suše prohlásil Sklenář. Pak se zaskvěl Vaňák, který bravurně zneškodnil penaltu Diega. V 89. minutě snížil Helm, který napálil do sítě odražený míč. Branka ale přišla příliš pozdě.

„Je to škoda. Helm měl ještě jednu velkou šanci, na druhé straně ale Karlovec napálil břevno. Tento výsledek nám hodně zkomplikoval cestu za záchranou. Ale je před námi ještě šest kol, tak uvidíme. A hlavně bychom nyní potřebovali sudí, co odvedou absolutní rovinku, a ne jako v posledních dvou kolech, kdy nás doslova zařízli a připravili o body," dodal Sklenář.

Stap Tratec Vilémov – Baník Souš 1:2 (0:1)
B: Helm – Bíro 2 (1 z PK). R: Štěrba. ŽK: 3:2. Diváci: 160.
Vilémov: Vaňák – Ruszó (75. Jantač), Vavroušek, Jirchář, Jindřich – Helm, Jägr, Hnízdo, Buryánek (75. Kopřiva) – Kaňkovský, Čonka.