„Přitom vstup do zápasu nebyl nejhorší. Patnáct minut to bylo vyrovnané, vše zakončil Chmelík svou nebezpečnou střelou. Bohužel tím skončil z naší strany fotbal," mrzelo kouče Pavla Mokráčka.

Srbice šly do vedení, kdy dával Konečný do prázdné. „Byla tam laxní ztráta ve středu hřiště. Od té doby to byl ubohý, trapný a alibistický výkon. Někteří hráči mě hodně zklamali. Chyběli čtyři kluci ze základu, bylo to znát, ale rozhodně nás to neomlouvá. Náš fotbal byl neadekvátní k úrovni soutěže, byla to prakticky ztráta času," nebral si Mokráček žádné servítky.

Je pravda, že hosté se porazili prakticky sami. „Dva góly domácím vymysleli naši stopeři, kteří chybovali v rozehrávce," smutně pokračoval kouč České Kamenice.

Ta zůstává v tabulce na devátém místě a v dalším kole doma hostí desáté Křešice, které na ní ztrácí pouze dva body. „V Srbicích jsme mohli jen překvapit a to se hrubě nepodařilo. Bitva proti Křešicím bude daleko důležitější. Ať už díky postavení v tabulce, tak také za podzimní zápas, kde jsme cítili křivdu. Já jsem si tedy odnesl i třízápasový distanc. Doufám, že naše poslední tragické vystoupení hodíme za hlavu a získáme doma tři důležité body," dodal razantně Pavel Mokráček.

Sokol Srbice - Česká Kamenice 6:0 (3:0)

Branky: Konečný 3, Kulhánek 2, Jelen, 20 diváků.

Česká Kamenice: M. Vaněk – P. Vaněk (50. Bašta), Marek, Čvančara, Mysliveček – Jak. Šimek, Mach (50. Švanda), Kočí, Bouchal (46. Laub) – Chmelík, Hodač.