„Celý zápas byl od začátku divný, hrálo se na strašném terénu. Tím nás nechci omlouvat, byl to od nás hrůzostrašný výkon. Zatímco domácí jezdili po zadku, bojovali a asi do tho dali více srdíčka," nebral si servítky stoper hostů Kamil Podolský. Milešov, který doposud čekal na první vítězství v řádné hrací dobře, byl lepším týmem. Modrá byla směrem dopředu jalová. „Jedinou kloudnou šanci měl po půl hodině hry Cimpl. Ale byl příliš blízko brankáře a měl to hodně těžké," zklamaně říkal Podolský.

Po změně stran už se skóre měnilo. V 60. minutě se na hranici vápna opřel do míče Hanzl a míč proletěl až do branky. A za deset minut Milešov udeřil podruhé. Po rohovém kopu se po tečovaném pokusu prosadil Brabenec.

Hostující fotbalisté padli podruhé v řádné hrací dobře, předtím se to povedlo pouze Blšanům. „Těžko říci, zda-li jsme utkání podcenili. Ale mohlo to tak být. Byl to vlastně tabulkově nejslabší soupeř, s kterým jsme hráli. Asi nám více vyhovují těžší soupeři, než ti slabší," dodal obránce Modré. Jiskra v dalším kole doma přivítá Neštěmice.

SOKOL MILEŠOV - JISKRA MODRÁ 2:0 (0:0)

Branky: Hanzl, J. Brabenec. Rozhodčí: Borovec. ŽK: 4:3. Diváci: 100.

Jiskra Modrá: Chadraba – Horyna (80. Líbal), Podolský, Frkal, Struha – Meduna (60. Žák), Čapek, Demčenko, Kuna – Havrda, Cimpl (65. Fichtner).