Ovšem Milešov ztratil formu a vzájemný zápas naprosto ovládli svěřenci Petra Fridricha,  kteří vyhráli jasně 3:0. „Podle mého názoru jsme tady vyhráli naprosto zaslouženě. Domácí se prakticky k ničemu nedostali. Měli snad jen dvě pološance, jinak nic," spokojeně pravil kouč Modré.

Jiskra na Milešov vlétla ve velkém stylu, kdy během pěti minut kopala osm rohových kopů. Branky se dočkala v 17. minutě. „Tomáš Fichtner, který odehrál velmi dobrý zápas, obešel dva domácí obránce a míč napálil pod víko milešovské branky," přiblížil Fridrich první branku.

Milešov pak hru srovnal a od 30. minuty bylo utkání vyrovnané. „V kabině jsem hráče upozornil na fakt, že vedení 1:0 je velmi ošidný výsledek," obával se Fridrich. Milešov vycítil šanci, Modrá ožila po střídání. Vše tak rozhodla 75. minuta. „Fichtner pelášil na posledního domácího hráče, ten ho evidentně fauloval. Následovala červená karta a pokutový kop, který proměnil Podolský," konstatoval kormidelník Jiskry.

Závěr utkání už patřil hostům. Jiskra však zahazovala jednu šanci za druhou. „Za posledních patnáct minut kluci zahodili tři tutové šance. Deset minut před koncem se Fichtner dostal do vápna, skvělě našel Podolského, který do prázdné branky podtrhl naše výrazné vítězství," radoval se Fridrich.

Do konce I. A třídy zbývá sedm zápasů a Modrá má na prvním místě luxusní náskok dvanácti bodů. Vše tak míří k jasnému cílu – opětovný návrat do krajského přeboru. „Vlastně nám stačí ještě třikrát vyhrát a je to doma," trefně dodal Fridrich. V dalším kole hraje Jiskra Modrá doma s Pokraticemi.

SOKOL MILEŠOV - JISKRA MODRÁ 0:3

Branky: Podolský 2 (1 z pk), Fichtner. Rozhodčí: Ipser. ŽK: 2:2. ČK: Petrik (Milešov). Diváci: 90. Poločas: 0:1.

Modrá: Chadraba – Struha, Aug. Čapek, Novák, Kosejk – Žák (70. Beránek), Podolský – Klínský, Růžička (75. Sýkora), Hoffman (20. Konšal) – Fichtner.