Hosté přijeli na šlágr 21. kola citelně oslabeni. Chyběl Fichtner (reprezentační povinnosti se sálovkou), Kosejk (zlomený palec na noze), Žák (natažený sval), Struha (angína) a Cerman. „Nemůžeme se na to vymlouvat, ale neměli jsme nikoho na střídání, přijeli jsme pouze v jedenácti," zklamaně pravil trenér Modré Petr Fridrich.

Zápas neměl takovou úroveň, jak slibovalo postavení obou týmů v tabulce. „Bohužel Střekov toho moc neukázal, o naší porážce rozhodly dvě fatální chyby," tvrdí Fridrich.

Ve 37. minutě domácí hodili na malém hřišti aut až do vápna. Brankář Chadraba ho však minul a Franc dával do prázdné branky. Do poločasu pak Modrá zahrávala rohový kop. Propadla a míč se dostal na půlku, kde stál Gusta Čapek. Ten tak dlouho otálel s rozehrávkou, až mu Hudec míč vzal a v samostatném nájezdu překonal Chadrabu podruhé.

Po změně stran domácí bránili dvoubrankový náskok a zabarikádovali se na vlastním vápně. „Střekov prakticky bránil v deseti lidech a jen se nakopávalo. My jsme měli čtyři vyložené šance. Beránek vyhořel na domácím brankáři, Růžička trefil břevno, Podolský dvakrát zklamal," kroutil hlavou kouč poražených.

Modrá si tak malinko zkomplikovala situaci v cestě za postupem. Druhý Střekov stáhl náskok na devět bodů, ve hře je ještě bodů patnáct. „Jsem spíše pesimista a musíme nadále zůstat pokorní. Ještě nemáme nic jistého. Proto jsme možná na Střekově prohráli, hráči neměli tu potřebnou pokoru a vyrobili fatální chyby. Nyní nás doma čeká Šluknov. Ač se to nezdá, bude to těžký zápas, my ho musíme zvládnout," dodal na závěr Petr Fridrich.

TJ STŘEKOV - JISKRA MODRÁ 2:0

Branky: Franc, Hudec. Rozhodčí: Míč. ŽK: 4:5. Diváci: 70. Poločas: 2:0.

Jiskra Modrá: Chadraba – Konšal, Novák, Aug. Čapek, Klínský – Růžička, Podolský – Hoffman, Ant. Čapek, Sýkora – Beránek.