Hosté, kteří v základní sestavě postrádali hrajícího trenéra Čapka, předvedli skvělý první poločas. Vstřelili tři branky a domácím téměř nic nedovolili. „První poločas byl skvělý, musím kluky pochválit. Březno jsme skoro k ničemu nepustili. Největší šanci mělo ze standardní situace, kdy trefilo břevno. Do kabin jsme tak šli za velmi slibného náskoku," liboval si Antonín Čapek.

Jenže po změně stran se role na hřišti vyměnily. Modrá jako by nestíhala a domácí hráči byli na koni. „Nebe a dudy, druhá půle z naší strany byla špatná. Březno má ve svém týmu vysoké hráče, takže chodli do všech soubojů. Zdálo se mi, že klukům docházejí síly," kroutil hlavou Čapek.

Březno snížilo na 2:3 a hnalo se za vyrovnáním. „Po prostřídání sestavy se to zlepšilo a několik sekund před koncem Kamil Podolský přidal pojistku. Se třemi body jsme samozřejmě spokojeni," usmíval se hrající kouč hostů.

Modrá tak zažívá dobrý start do soutěže, po dvou kolech má čtyři body. „Je to lepší, než v minulé sezóně. Ale jsme teprve na začátku soutěže. Už v dalším kole hostíme silné Blšany, které mají opravdu skvělou zálohu. A potom nás čeká těžký duel v Krupce," dodal Čapek.

SOKOL BŘEZNO - JISKRA MODRÁ 2:4 (0:3)

Branky: J. Čížkovský, Kejzlar – Bureš vl., Cimpl, Fichtner, Podolský. R: Roháč. ŽK: 3:3. Diváci: 75.

Jiskra Modrá: Chadraba – Podolský, Frkal, Struha (70. Vyhnal), Horyna – Meduna, Žák, Havrda, Kuna (80. Čapek) – Cimpl, Fichtner.