„Chtěli jsme přivézt alespoň jeden bod. Bohužel jsme podali matný výkon a na nepříliš výrazný celek domácích nakonec nevyzráli. Nutno však říci, že zápas ovlivnila přísná penalta a především pak škubnutí v zádech stopera Kurela, po kterém se domácí dostali snadno do brejku a během tří minut získali vedení," litoval vilémovský manažer Libor Sklenář.

Půl hodiny se hrál vyrovnaný fotbal. Pak se ale naděje Vilémova začaly hroutit jako domeček z karet. „Jirchář se ve vápně srazil s domácím útočníkem a byla z toho penalta. Za další dvě minuty se zranil Kurel a Kotěšovský dal druhou branku," hlesl Sklenář.

Hosté sice díky brance Ruszóa do poločasu snížili, po změně stran se tlačili za vyrovnáním, v poslední minutě ale dostali z brejku od Tůmy třetí branku.

„Je to škoda, soupeř to byl hratelný, ale náš výkon nebyl bohužel takový jako v předchozím domácím zápase s daleko lepšími Srbicemi. Musíme se soustředit na další zápasy o záchranu, hlavně pak v domácím prostředí," dodal Sklenář.

FK Bílina – Stap Tratec Vilémov 3:1 (2:1)

B: Mergl (PK), Kotěšovský, Tůma – Ruszó. R: Míč. ŽK: 6:2. Diváci: 120.

Vilémov: Vaňák – Krasnický, Jirchář, Kurel st. (37. Ruszó), Kopřiva – Čurgali, Havel, Kučera, Buryánek – Vavroušek, Čonka