Vítězný ryk byl pak v kabině, které vládne trenér Pavel Mokráček, asi hodně výrazný. „Naposledy jsme vyhráli v listopadu. To je dlouhá doba," pousmál se trenér České Kamenice.

Hosté byli na hřišti předposledního Velkého Března v prvním poločase lepším týmem. „Hodač šel dvakrát sám na branku. Do vedení nás dostal Jirka Mitruška, který se parádně trefil z přímého kopu," pochvaloval si.

Po změně stran se hosté více zatáhli, aktivnější byli pro změnu domácí. A dvacet minut před koncem vyrovnali, z penalty se trefil nejlepší domácí kanonýr Borovec. „Přísná penalta, byla tam nastřelená ruka. Deset minut před koncem ale Hodač konečně svůj nájezd proměnil, závěr jsme už ukopali," oddechl si.

Česká Kamenice tak má 30 bodů. To je pomyslná hranice, která byla měla stačit na záchranu. „Kluky musím pochválit, krása jde stranou, ubojovali jsme to. V dalším kole máme Rumburk. Pokud to zvládneme, tak už bude klid," dodal Mokráček.

Velké Březno – Česká Kamenice 1:2 (1:1)

B: Borovec (PK) – Mitruška, Hodač. R: Ludvík. ŽK: 1:0, 30 diváků.

Kamenice: M. Vaněk – P. Vaněk, Mach, Švanda (74. Lehký) – Šimek (87. Mandys), Černý, Mitruška, J. Kozelek – Hodač, Vondrka (56. Jírava)