Aktuálně sedmý tým I. A třídy tentokráte díky zlepšenému výkonu ve druhém poločase vyhrál v Milešově 3:1. „Ale první poločas byl hrůzostrašný, prostě holomajzna. Jako bych se v neděli díval na televizní seriál Okresní přebor. Sice jsme byli aktivnější a měli šance, ale hráči se až moc přizpůsobili stylu domácích," zlobil se trenér Pavel Mokráček.

Po změně stran se kvalita hry přeci jen zlepšila. A hlavně začaly padat góly. „K tomu prvnímu nám hodně pomohl domácí brankář, který si srazil po centru míč do vlastní sítě. Místo pojistky ale přišla po rohovém kopu nastřelená ruka a Milešov z penalty vyrovnal," litoval Mokráček.

Tým z Děčínska se ale nezlomil a větší vůli po vítězství nakonec rozhodl. „Chytrou trefu vymyslel Mitruška, který využil špatného postavení gólmana. Milešov to otevřel, ale neměl síly na vyrovnání. Pojistku přidal Mach, ale gólů nakonec mohlo být daleko více. Za vítězství jsme samozřejmě rádi, jsou to důležité body," přiznal kouč hostů.

Česká Kamenice tak na jaře získala stejný bodový zisk, jako na podzim a uniká ze spodní poloviny tabulky. „Zatím je to dobré, ale další zápasy ukážou, jak na tom opravdu jsme," dodal Pavel Mokráček.

Sokol Milešov – Česká Kamenice 1:3 (0:0)

Branky: Pa. Pazdera (PK) – Šimek, Mitruška, Mach. R: Kuriljak. ŽK: 0:4. Diváci: 60.

Kamenice: Dubský – P. Vaněk (40. Jírava), Marek, Louda, Mysliveček – Šimek, Mach, Mitruška, Chmelík, Bouchal (20. Kočí) – Hodač (80. Zahradníček).