„Na soupeře jsme vlétli od samotného úvodu," přiznal vedoucí Junioru Miroslav Tyl. Diváci viděli během čtvrt hodiny čtyři góly. Vše načal Stach, který utekl po straně a jeho přízemní centr uklidil do sítě Bílek. Pak hosté vyrovnali, kdy se po chybě v rozehrávce prosadil Sládeček. „Ale kluky to nerozhodilo, byli stále aktivní," připomněl Tyl.

Děčín si vzal rychle zpátky vedení. Stach zahrál trestný kop a Michalec hlavou překonal Káleckého. A za dvě minuty byl znovu v akci Stach. Ten si prohodil role, když se po dvou asistencích zapsal do střelecké listiny. „Až ke konci poločasu jsme zvolnili a hosté se více dostali do hry. Naštěstí se do poločasu skóre neměnilo," podotkl Tyl.

Po změně stran se žádný velký obrat nekonal. Naopak to byl Děčín, který ještě dvakrát udeřil. V 54. minutě Horáček odcentroval a mladý Horák patičkou překvapil hostujícího brankáře. Povedenou děčínskou neděli pak uzavřel dobře hrající Bílek, který popáté potěšil fanoušky Junioru. „Poskočili jsme na třetí místo tabulky. Ale v dalším kole nás čeká velmi těžký zápas v Křešicích," dodal vedoucí Junioru Děčín.

FK Junior Děčín – TJ Mojžíř 5:1 (3:1)
B: Bílek 2, Michalec, Stach, Horák – Sládeček. R: Živnůstka. ŽK: 5:0, 100 diváků.
J. Děčín: Smutný – Horáček, Folprecht, Florián, Stach – Michalec, Gaher, Drahoňovský (66.Šmalcl), Beneš (73.Vait) -Bílek, Mudrych (46.Horák).