Ten jako první porazil překvapení soutěže z Mojžíře a poskočil na první místo! „Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme jasně dominovali, i na těžkém a podmáčeném terénu jsme předváděli líbivý kombinační fotbal a zaslouženě jsme o poločase vedli o tři branky. 
A několik dalších dobrých šancí zahodili," pravil jílovský kouč Ondřej Barilla.

Hosté v prvním dějství prokazovali až přílišný respekt. „Prostě jsme byli podělaní. Úplně zbytečně," zdůraznil vedoucí hostů Miroslav Nosek.
Jílové dominovalo a během 18 minut dalo tři góly. „Po rohu Čermáka se hlavou trefil Bílek. Pak Bílek prodloužil dlouhý nákop a Feledi se trefil po samostatném úniku. A u třetí branky byl opět aktivní Bílek, z jeho práce těžil Kolář," vrátil se Barilla ke všem trefám.

Jenže po změně stran hosté zjednodušili hru, Pavlík snížil dvěma góly na rozdíl jediné trefy a drama bylo na světě. „Podcenili jsme to a dostali se do křeče. Ale nakonec máme tři body. Musíme ale ocenit sílu soupeře, který u nás bojoval až do konce," dodal na závěr kouč Jílového.

FK Jílové – TJ Mojžíř 3:2 (2:0)

B: Bílek, Feledi, Kolář – Pavlík 2. R: Sedláček. ŽK: 2:2, 200 diváků.

Jílové: Vosecký – Malowanyj (80. Rangl), Michalec, Reichelt, Červenka (55. Čtvrtníček) – Kudrna (60. Farkaš), Feledi, Čermák, Kolář (90. Horyna) – Just, Bílek.