A nejinak tomu bylo i tentokrát, když druhý tým tabulky prohrál 0:2. „Soupeři gratuluji, stejně jako u nás vytěžil z minima maximum. My jsme dnes hráli pouze prvních pětadvacet minut, pak už to byla spíše křeč a někteří hráči byli spíše na ledě než na hřišti," smutnil trenér Jílového Ondřej Barilla, který vzpomínal na podzimní zápas, který jeho svěřenci prohráli 2:4.

Jílovským katem se stal útočník Josef Černohorský. Ten se nejprve prosadil ve třetí minutě po rohovém kopu, druhý zásah přidal po půl hodině, kdy se trefil parádně z voleje.

Hosté si vytvořili šance. Ale buď branku netrefili, nebo je vychytal velmi dobře chytající Pluhař. „Ve druhém poločase už Libouchec zaparkoval na vápně autobus, odpadl fyzicky, přesto jsme se nedokázali prosadit," mrzelo Barillu.

První Brná tak Jílovému utekla na šest bodů. Naše výkony v posledních zápasech nejsou ideální, někteří hráči si jdou na hřiště spíše zahrát a neumějí se o výhru porvat. Utkání též ovlivnilo zranění Čtvrtníčka," dodal jílovský kouč.

FK Libouchec – FK Jílové 2:0 (2:0)
B: J. Černohorský 2. R: Karasinski. ŽK: 1:2, 200 diváků.
Jílové: Vosecký – Reichelt, Michl, Kořínek (69. Malowanyj), Čtvrtníček (24. Rangl) – Kolář (72. Janda), Feledi, Just, Farkaš – Červenka, Kurty.