„Bohužel v závěru podzimu máme problémy s hráči. Tentokráte chyběl Čermák, Just, Červenka, Štercl a Čtvrtníček. Do hry se tak opět dostali dorostenci. Skalický, který už hrál proti Pokraticím, a v útoku nastoupil subtilní Horyna," uvedl kouč Jílového Josef Florián.

Oba celky v Milešově přivítala pěkná zima, velmi špatný terén a vysoká tráva na hřišti. „Ale pro oba týmy to bylo stejné," připomněl Florián. Domácí do utkání vlétli jako uragán, vrhli se do útoku, ale zapomněli bránit. „Huček našel krásným pasem Horynu, ten si poradil proti brankáři jako starý mazák a v první minutě jsme rázem vedli," pokračuje jílovský stratég. A mohlo být ještě veseleji. Kurty  uháněl 
v šesté minutě sám na domácího gólmana, ale trefil pouze tyčku.

Milešov měl sice optický tlak, ale hra se mu nedařila. „Co si pamatuji, tak to byl nejhorší výkon Milešova v našich vzájemných duelech. Jenže ve 35. minutě byl před Pekařem pořádný závar a domácí Fiala vyrovnal," zklamaně povídal Florián.

Po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal, jenže v 65. minutě se z úhlu parádně trefil opět Fiala a Pekař byl bezmocný – 2:1.

„Za dvě minuty jsme mohli srovnat, Kurty placírkou dával do prázdné branky, ale nešťastně přitom trefil záda domácího obránce. Byl to dobrý zápas, kluci bojovali, a jak Ska-lický, tak Horyna jsou příslibem do budoucna. Škoda, že se vracíme bez bodu. Ještě na nás čeká dohrávka s Neštěmicemi a myslím, že sestava bude stejná. Možná bude připraven Čtvrtníček, kterého nyní na zápas nepustila horečka," dodal závěrem kouč poražených Josef Florián.

SOKOL MILEŠOV - FK JÍLOVÉ 2:1 (1:1)

Branky: Fiala 2 – Horyna. 
R: Černý. ŽK: 2:3. Diváci: 35. Poločas: 1:1.

FK Jílové: Pekař – Florián, Rangl, Michl, Skalický (75. Vacek) – Mitro (80. Litovčenko), Kurty, Huček, Farkaš – J. Kulhánek, Horyna.