„Narazili jsme na nejslabšího soupeře v soutěži. Ale kluci se na hřišti místy prali sami se sebou," přiznal Florián.

Hosty dostal do vedení po deseti minutách Drahoňovský. „Jenže díky naší lehkovážnosti a možná i podcenění domácí po půl hodině vyrovnali. Ještě před půlí nám ale vrátil vedení Aleš Čermák, který se výstavně trefil z 25 metrů. Pomalu gól roku," žasl jílovský kouč. „Asi to byla klíčová situace. Věřím, že bychom i tak vyhráli, domácí na mě působili hodně odevzdaně," všiml si.

Po změně stran už padaly branky jen do sítě Travčic. „Penaltu proměnil Just a Florián, Farkaš se prosadil z pohotové dorážky. V závěru se blýskl brankář Smutný, který Stejskalovi chytil penaltu. Naše výhra mohla být i vyšší, další šance na to byly," mrzelo Floriána.

„Myslím si, že můžeme být v klidu. Na Milešov máme šest bodů, ještě nás čeká vzájemný zápas. Ještě by to k té definitivní jistotě chtělo jeden bod," myslí si hostující lodivod, který vzápětí přiznal že na jílovské lavičce po sezóně končí.

„Byl jsem tady deset let, v průběhu sezóny jsem to nějak vycítil a po vzájemné domluvě končím. Od další sezóny by mě měl nahradit Radek Rangl," dodal.

Travčice – FK Jílové 1:5 (1:2)

B: L. Stejskal – Drahoňovský, Čermák, Just (PK), Farkaš, Florián (PK). R: Novotný ml. ŽK: 2:1. Diváci: 100.

Jílové: Smutný – Michl, Rangl (75. Barilla), Kořínek, Florián – Čermák, Just, Drahoňovský, Farkaš – Kurty, Kovařík (30. Němec).