Parta kolem kouče Josefa Floriána po dobrém výkonu veze bod za remízu 1:1 ze souboje proti roudnické rezervě.

„Nečekal nás žádný lehký soupeř. Roudnice má mladý tým v čele s hrajícím trenérem Mikasem. První poločas jsme hráli proti větru, přesto se podle mne hrál vyrovnaný fotbal," vzpomíná jílovský kouč. Výhodu povětrnostních podmínek využil v 15. minutě domácí Mikas. Trestný kop ze dvaceti metrů i s pomocí větru parádně zakroutil do šibenice. „Pekař si na míč šáhl, ale gólu nezabránil," říká Florián.

Po změně stran se role vyměnily, náhle mělo navrch Jílové. V 55. minutě navíc po rohovém kopu srovnal hlavou Just, který odehrál celý zápas s bolavým kolenem.

Do vedení mohl dostat hosty obránce Florián, jeho hlavičku však na brankové čáře zmařil domácí hráč. V 75. minutě byl navíc vyloučen roudnický Brožík. „Chtěli jsme využít naši přesilovku, ale bohužel se to nepodařilo," litoval Florián.

Přesto se Jílové prezentovalo daleko lepším výkonem než v domácím derby proti Březinám. „Ty naše výkony jsou jako nebe a dudy. Zde kluci hráli bojovně a bod jsme si zasloužili," uznává trenér Jílového.

Dlouho se v sestavě neobjevila zimní posila z Vilémova Martin Dvořák. „Martin je pracovně zaneprázdněn, takže měsíc chyběl a teď by měl hrát. Jenže má bolavá záda, takže uvidíme, jak na tom bude," informoval o všem Josef Florián.

ROUDNICE NAD LABEM B - FK JÍLOVÉ 1:1 (1:0)

Branky: Mikas – Just. R: Doubek. ŽK: 3:1. ČK: Brožík (R). 
Diváci: 35.

Jílové: Pekař – Knotek, V. Michl, O. Michl, Florián – Geletič, Just (83. Němec), Čermák, Farkaš – Barilla, J. Kulhánek (46. Huček).