„Čekal jsem jiný výsledek. I proto, že to byla rozlučka jak pro mě, tak pro některé hráče," přiznal rumburský trenér, který po sezóně končí. Na lavičce tak vydržel půl sezóny.

Přitom první poločas hosté nesehráli na půdě třetího týmu vůbec špatně. „Na konci úvodního dějství se do dvou velkých šancí dostal Zounar. Pilkovu střelu pak vytěsnil domácí brankář," zalitoval Häusler.

Úvod druhého dějství začal pro Rumburk tragicky. „Nezvládli jsme autové vhazování, po kterém Dvořáka překonal Vitásek. Pak měl obrovskou šanci Demeter a po něm Chlada. Ale bohužel," kroutil hlavou.

Rumburský vaz se zlomil v 68. minutě, kdy Jankovský přešel skoro přes celé hřiště a pohodlně skóroval. „Pak se to jen dohrávalo, třetí branku nám přidal Farkaš. My jsme byli zralí na bůra, zbytek měl úroveň okresního přeboru," mávl rukou Häusler.

Rumburk tak skončil třetí od konce, v I.A třídě nakonec zůstal. „Je vidět, že na levé straně máme dlouhodobé problémy. Bylo nás přesně jedenáct, tým bude muset do nové sezóny stoprocentně posílit," dodal na závěr.

TJ Mojžíř – FK Rumburk 3:0 (0:0)

B: Vitásek, Jankovský, Farkaš. R: Vacek. ŽK: 0:2. Diváci: 220.

Rumburk: Dvořák – Trégr, Honců, Chlan, Stankovič – Zounar, Čuda, Pilko, Černý – Demeter, Chlada