„Dnes jsme odehráli výborný zápas, škoda jen, že jsme nedali nějaký gól," mrzelo hrajícího trenéra hostů Radka Rangla.

Úvod totiž patřil hostům, kteří tak trochu překvapili domácí soubor. „Začátek vůbec nenasvědčoval tomu, že chceme získat tři body, kvalita hry nebyla taková, udělali jsme hrubé chyby a po jedné z nich nás podržel brankář Císař," řekl kouč Brné Milan Česlák.

„Navíc jsme měli kopat penaltu po přistrčení Kurtyho. Jediná chyba přišla po rychle rozehraném rohu, který na zadní tyči zakončil Gibala," posteskl si Rangl.

Další pohromou pro hosty byla 40. minuta, kdy musel po druhé žluté kartě z kola ven Florián. „Jako by ale přesilovka uškodila spíše domácím," všiml si Rangl. Pod sprchy navíc musel i domácí Strnad a Jílové vycítilo šanci na vyrovnání. „Jenže vše měl v režii hlavní rozhodčí, který nám nedal sebemenší šanci s výsledkem něco udělat," zlobil se hostující lodivod.

Závěr pak orámovaly dohady a debaty s hlavním sudím, který ještě udělil červenou kartu druhému trenérovi hostů. „Trest mě nemine, bude to i finanční postih. Pravda je, že řadu věcí, které jsou v zápise, jsem ale neřekl," hlesl Ondřej Barilla.

„Hráčům musíme poděkovat za skvělý výkon. Myslíme, že jdeme správnou cestou a hra jde nahoru. K rozhodčím se nebudeme vyjadřovat, ale hrát proti dvanácti o první místo v tabulce, se nedá," uzavřel vše Rangl.

V dalším kole Jílové doma přivítá Šluknov.

SK Brná - FK Jílové 1:0 (1:0)

B: Gibala. R: Nedvěd. ŽK: 3:6. ČK: Strnad - Florián, Barilla. Diváci: 103.

Jílové: Vosecký - Kořínek, Rangl, Reichelt, Florián - Čermák, Michl, Drahoňovský (73. Červenka), Farkaš - Just, Kurty.