Domácí naplnili papírové předpoklady za půl hodiny. To už totiž Jílové prohrávalo 0:3 a opět nad ním visela hrozba většího debaklu. „Hráli jsme dobře a od začátku jsme se dostávali do šancí. V 10. minutě nás poslal do vedení Holly, o sedm minut později se prosadil Černohorský a o dalších sedm minut později vstřelil Holly svůj druhý gól. Vedli jsme 3:0 a bylo prakticky po zápase," přiznal domácí trenér Martin Beran.

Jílovský kouč Josef Florián litoval absence stopera Rangla. „Bylo znát, že chyběl. Všechny tři góly padly po našich školáckých chybách. Po třetí brance jsem se bál, abychom nedostali ranec jako v Hrobcích. Naštěstí se potom hra uklidnila," přiznal trenér hostů.

Po změně stran se pokračovalo v pohodovém tempu. Jílové mělo šance na zkorigování výsledku, naráželo na skvělého brankáře Drába. „Dvě tutové šance měl Čermák. Střelu Němce famózně vyrazil brankář domácích. A stejně dopadla i parádní střela Floriána z trestného kopu. Bohužel, domácí gólman předvedl výborný výkon," chválil Florián brankáře hostů.

Přesto Neštěmice vyhrály zaslouženě a dál bojují o postup. Jílové je na osmé pozici a nyní ho čeká vyhecované derby s Libouchcem. „Tradiční duel s neoblíbeným soupeřem," dodal trenér Jílového.

NEŠTĚMICE - JÍLOVÉ 3:0 (3:0)

Branky: Holly 2, Černohorský. R: Lesňák. ŽK: 1:1. Diváci: 80.

Jílové: Pekař - Knotek, O. Michl (65. Geletič), V. Michl, Florián - Čermák, Huček, Just, Farkaš - Barilla, Červenka (60. Němec).