„Konečná porážka je hodně krutá. Nevyšel nám první poločas. Byli jsme zalezlí, Křešice byly o chloupek lepší," mrzelo Mokráčka. Stínem utkání bylo zranění hostující kapitána Patky, který si po ostrém faulu Pavla Vaňka přivodil zlomeninu lýtkové kosti. „To mělo být na červenou," zlobil se vedoucí Křešic Luboš Pekárek.

Úvodní trefu domácí soupeři darovali. „Brankář Vaněk se na rohu vápna srazil se stoperem a Rusý dával do prázdné kasy. Křešice pak zalezly a my do nich bušili," pokračoval Mokráček.

Hosty dvakrát zachránila tyč, jednou na brankové čáře Schoř a několikrát výborně chytající Větvička. „Druhá trefa padla po chybě Hodače, který zbytečně ztratil míč. A třetí zase padla na vrub brankáře Vaňka, který situaci neodhadl a špatně vyběhl," mrzelo domácího trenéra.

„Po změně stran jsme byli lepší, ale v koncovce nám nebylo přáno. Výsledek mě mrzí, zrovna Křešice jsem chtěl porazit. Nepovedlo se," dodal na závěr Pavel Mokráček.

Česká Kamenice – Křešice 0:3 (0:1)
B: Rusý 2, Restej. R: Plzák. ŽK: 2:4, 100 diváků.
Č. Kamenice: M. Vaněk – P. Vaněk, Tschakert, Šimek, Louda (63. Jírava) – Mysliveček (58. P. Kozelek), Chmelík, Mach, Mitruška – Černý (84. Vindyš), Hodač.