DeCe Computers Extraligy Ústeckého kraje 
v sálové kopané měla na programu druhé kolo.

Tentokrát se hrálo ve varnsdorfské sportovní hale, která nejlépe svědčila borcům z FC Veteráns Želenice. Ti přijeli 
v omlazené sestavě a bez přehnaného respektu se pustili do svých čtyř soupeřů. Plný počet dvanácti bodů pomohl Želenickým k průběžnému vedení extraligové tabulky.

I domácí tým JK Trans Varnsdorf předvedl skvělé výkony, což kvitovali převážně varnsdorfští fanoušci, a ve čtyřech zápasech vybojoval deset bodů. Tento bodový příděl mu pomohl k vyhoupnutí se na bronzovou pozici.

Stoprocentní v tomto kole bylo kromě Želenic i Bumiko Děčín, jež mělo na programu pouze tři utkání. Bumiko plní roli jednoho z favoritů soutěže a je druhé pouze díky menšímu počtu vstřelených branek.

Prvních vítězství v krajské extralize se dočkal nováček Metalliga Proreka CZ o.s. Teplice a radoval se hned dvakrát, když proti tomu se musel pouze jednou sklonit před svým soupeřem a pomalu ale jistě stoupá tabulkou do vyšších pater.

Normu jedné výhry na turnaj si zatím drží Turbo Děčín, což ovšem není podle očekávání klubu. Ani umístění na předposledním stupínku Turbánkům příliš nelichotí.

Výkony Autocentra Jílové jsou prozatím jako noc a den. Po excelentním vstupu do soutěže v tomto kole uhráli pouze jednu remízu ze tří zápasů a
z prvního místa se Jílovští propadli na to bramborové.

To samé jako o Jílovácích se dá říct i o hráčích DeCe Computers Děčín. Po stoprocentním prvním turnaji v tom druhém nebodovali a klesli na pátou příčku.

Zklamání jistě zatím vládne v táboře SC Stap Vilémov. Sálovkáři tohoto týmu zatím čekají na bodový příděl a prozatím to vypadá, že budou jen stěží obhajovat stříbro z předešlé sezóny.

Mužem kola byl zvolen Jiří Vaníček z Bumika Děčín a nejlépe seřízená mířidla měl tentokrát Jaroslav Beránek z JK Trans Varnsdorf .
Následující kolo se odehraje v neděli 30. listopadu v Libouchci s tradičním výkopem v 8.00.

Výsledky II. kola:
Metalliga Proreka – Turbo Děčín 4:7, Trans Varnsdorf – Dece Computers Děčín 9:0, Metalliga Proreka – Stap Vilémov 4:1, Varnsdorf – Turbo 8:0, M. Proreka – D. Computers 5:3, Veteráns Želenice – Turbo 5:1, Varnsdorf – Vilémov 3:0, Želenice – Autocentrum Jílové 5:1, Bumiko Děčín – D. Computers 1:0, Varnsdorf – Jílové 2:2, Bumiko – Vilémov 4:0, Želenice – D. Computers 7:1, Bumiko – Jílové 7:2, Želenice – Vilémov 3:1.

Nejlepší střelci:
12 – Cimpl (Želenice), 10 – Jar. Beránek (Varnsdorf), 7 – Vaníček (Bumiko), 6 – Šohaj (Dece Computers), Lohniský (Bumiko), 5 – Musil, Surovec (oba M. Proreka).

TABULKA.