„První čtvrthodina byla ve znamení vzájemného oťukávání. Běžela 18. minuta, když uprostřed hřiště Mataj daroval míč soupeři a následný protiútok zužitkoval Greé," pravil vedoucí Heřmanova František David.

Heřmanov nebyl v první půli horším celkem, ale koncovku měl žalostnou. „Začátek zápasu byl ale z naší strany zase strašný. Hráli jsme bez nápadu a bojovnosti, hosté se dostali do dvou stoprocentních šancí, které naštěstí vychytal Ajm," vyprávěl kormidelník Trmic Pavel Čapoun.

Ve 45. minutě navíc Cibrík dal Heřmanovu klasického „šatňáka".

„Šanci na zvrat jsme si pohřbili tři minuty po změně stran, když rozdílový hráč Greé unikl po levé straně a křižnou střelou zvýšil na 3:0," posteskl si David.

Tentýž hráč o chvilku později dokonal hattrick, čestný úspěch hostů obstaral jejich nejlepší střelec Betyár. Poslední slovo ale měly Trmice, dvacet minut před koncem uzavřel skóre Cibrík, který využil domácího přečíslení.

„Ze sedmi šancí jsme dali pět gólů. Snad to tak bude pokračovat," přeje si Čapoun.

Zatímco Heřmanov je v tabulce pátý, Trmice se stále vyhřívají na první příčce. „Pohled na tabulku je hezký, ale soutěž je dlouhá a každý v ní může porazit každého. Neděláme z toho žádné závěry, chceme jen uhrát co nejvíce bodů na podzim, abychom měli klidné jaro," dodal Čapoun.

Heřmanov v dalším kole hostí třetí Soběchleby.

MSK Trmice – TJ Heřmanov 5:1 (2:0)

B: Greé 3, M. Cibrík 2 – Betyár. R: Plzák. ŽK: 0:2. Diváci: 60.

Heřmanov: Pospíchal (71. Čislák) – Havlíček, Z. Čapek, Šturm (61. Wenzel), Majerik – Líbal (76. Svoboda), Mataj, Rojko, Vlasák (61. Vašák) – E. Horvát (61. Stehlík), Betyár.