Svěřenci trenéra Suchomela si zatím na jaře připsali porážku 1:2 v Žatci a povinnou výhru 2:0 v Blšanech. Ve třetím jarním klání jsou proti Českému Dubu jednoznačným favoritem. "Diváci se mohou těšit opět na bohatý program na našem stadionu," tvrdí manažer Vilémova Libor Sklenář.

Proti Českému Dubu jste jednoznačným favoritem, souhlasíte?

Určitě jsme v tomto zápase favoritem, ale každé utkání je v divizi těžké. Soupeř hraje o záchranu v soutěži. Český Dub se u nás bude prezentovat hlavně obranou a bude tu chtít ukopat alespoň bod.

Co chystáte pro diváky, kteří si na váš malebný stadion najdou cestu?

Máme tradičně bohatou tombolu, tipovací soutěž. K tomu jsme připravili každému zdarma kartičku s rozpisem našich utkání. V kantýně bude ke steakům a klobásám určitě i hodně svařáku a slivovice.

Jak to vypadá s hráčským kádrem?

Bohužel, marodka je stále velká. Chybět nám bude Dvořák, Kurel, Vavroušek a také Winzig.

Očekáváte opět nějaké posily z Varnsdorfu?

Ty se dozvíme až po pátečním utkání Varnsdorfu v Jihlavě. Osobně počítám, že by měli přijít dva, nebo tři hráči. Nevím přesně kdo to bude, ale určitě přinesou kvalitu do základní sestavy.

Jak hodnotíte vstup do jarní části? Z dvou venkovních utkání máte tři body a držíte stále páté místo.

Náš cíl je udržet se v horní polovině tabulky a to se nám zatím daří. Škoda smolného zápasu v Žatci, kde jsme měli jasně vyhrát. Věřím, že i po utkání s Českým Dubem, budeme minimálně na pátém místě.