„Měli jsme strach, že u nás Hrobce zalezou a budou jen bránit. Ve skutečnosti se ale Hrobce předvedly jako kompaktní celek, který z lavičky vede Marián Řízek," pochválil hostující tým vilémovský manažer Libor Sklenář.

Tým ze Šluknovského výběžku si do poločasové přestávky vybudoval dvoubrankový náskok. „Nejprve se zaskvěl Loos, který bravurně zlikvidoval ránu Poláka. Bílek pak dal tyčku a po pěkné akci na jeden dotek nás do vedení dostal Očipka. Dvě minuty před koncem předložil Krasnický míč znovu Očipkovi a ten se nemýlil.  Jinak se hrál fotbal nahoru dolů," hodnotil Sklenář první půli.

Úvod druhého poločasu se domácím vyvedl. Nejprve sice zneškodnil tutovku Jägra hostující brankář, v rozmezí deseti minut se dvakrát trefil vilémovský štírek Betyár. „Po další nádherné akci dával Betyár do prázdné branky. Čtvrtá trefa byla prakticky stejná, náš útočník tentokráte těžil ze spolupráce Očipky a Vavrouška," pochvaloval si domácí funkcionář.

Hosté to ale nezabalili. V 76. minutě nejprve snížil Polák, tři minuty před koncem se prosadil po chybě domácích Kala. „Byl to oboustranně vydařený zápas, ke kterému přispěli svým velmi dobrým výkonem i všichni tři rozhodčí. Pevně věřím, že oba celky potěšily naše diváky. Je to ta nejlepší pozvánka na tuto sobotu, kdy doma hrajeme dlouho očekávané derby s Rumburkem," dodal Sklenář.

SK Stap Tratec Vilémov – TJ Hrobce 4:2 (2:0)

Branky: Očipka 2, Betyár 2 – Polák, Kala. R: J. Šefčík. ŽK: 1:1. Diváci: 160.

Vilémov: Loos – Krasnický (67. Kurel ml.), Jirchář, Hnízdo, Jindřich – Bílek, Jägr, Vavroušek, Čuda (63. Chod) – Očipka, Betyár (80. Kurel st.)