„Ale nesmíme podlehnout žádné euforii. Čeká nás ještě hodně těžkých zápasů a ve hře je ještě velký počet bodů," zdvihl varovný prst českokamenický lodivod.

Zápas proti Mojžíři se domácím výsledkově povedl, samotný úvod byl parádní. „Vstup do zápasu byl excelentní. Po třech minutách se prosadil Jakub Šimek, který těžil z dobré práce Cempírka 
a Starosty. Navíc nám pomohla i nedisciplinovanost hostů, když jejich hráč dostal po dvaceti minutách červenou kartu," pravil Mokráček.

Domácí si však dlouho nevěděli s početní výhodou rady a do konce poločasu se trápili. „Chyběla mi tam kombinace, spíše se to jen nakopávalo," mrzelo Mokráčka.

Po hodině hry nakonec udeřilo z rohového kopu, důležitou druhou trefu obstaral opět Jakub Šimek. Poslední slovo měli domácí po chybě obrany Mojžíře. Přetažený míč z rohového kopu si našel Mach 
a uzavřel gólový účet celého zápasu.

„Výsledek vypadá jednoznačně, ale výkon pokulhává. Ale spokojení jsme, to je jasné.  Teď nás čeká těžký duel na Střekově, který nám asi ukáže, jak na tom skutečně jsme," dodal Mokráček.

FK ČESKÁ KAMENICE - TJ MOJŽÍŘ 3:0 (1:0)

Branky: Jakub Šimek 2, Mach. R: Spišák. ŽK: 3:4. ČK: Králík (M). Diváci: 120.

Česká Kamenice: M. Vaněk – P. Vaněk, Tschakert, Louda, P. Kozelek – Jak. Šimek, Jírava, Mach, Starosta – Cempírek, Štádler. Střídali: Dymák, Laub, Hodač.