„Hosté přijeli jen v desíti lidech, když někteří z nich byli snad možná poprvé na hřišti," kroutil hlavou moderský trenér Josef Rákosník.

Od první minuty a vlastně již při rozcvičení bylo všem jasné, že půjde jen o to, jaké skóre bude na konci zápasu. Hostům šlo jen o to zápas odehrát, vyhnout se kontumaci a zachránit se v krajském přeboru," pokračoval Rákosník.

Už v poločase domácí vedli 12:0, ten samý počet branek nastříleli nebohému soupeři i po přestávce. „Takový zápas nemohl nikoho bavit. Pro soutěž, jakou krajský přebor je, to bylo hodně nedůstojné," přiznal domácí trenér.

Ani parádní závěr jarní části a dvanácté místo ale Modré nemusí na záchranu stačit. „Z divize by měly padat čtyři týmy ze severu Čech. Což by pro nás znamenalo sestup. A to je pro mě zklamání," dodal Rákosník. Modrá ale může čekat na to, kdo se vůbec přihlásí do vyšších soutěží. Vše budeme nadále sledovat.

Jiskra Modrá – Chmel Blšany 24:0 (12:0)
B: Demčenko 5, A. Čapek 5, Pazdera 4, Podolský 3, Slykhouski 2, Šotola 2, Veselý, Sýkora, vlastní Jankura. R: Průša. Bez karet, 20 diváků.
Modrá: Kratochvíl – Horyna, Podolský (46. L. Michalec), Pazdera, M. Fejfar – Veselý (46. Sýkora), Žák (12. Šotola), A. Čapek, T. Fejfar – Kříž (5. Slykshouski), Demčenko.