Otřesný incident se odehrál ve čtvrté slovenské dorostenecké lize mezi týmy Družstevník Trhovište a Slavoj Kráľovský Chlmec (2:3). Domácí hráči neunesli porážku a po utkání se sesypali na rozhodčí. Patnáctiletý Adrián Bogár, který hrál načerno, při odchodu ze hřiště udeřil rozhodčího Petra Pavla pěstí tak tvrdě, až se mu podlomila kolena.

Zápas mezi Sokolem Uhy a společným týmem Chlumína a Tuhaně končil neslavně - potyčkou.
Divočina v pralese. Fotbalový zápas ukončily pěsti, v akci záchranka i policie

Bogár vyfasoval za fyzické napadení stopku 60 měsíců a klub pokutu 250 eur. „Jde o nejvyšší možný trest. Podobné věci se na trávnících stávají, ale toto je už síla,“ řekl šéf disciplinární komise Miroslav Urban pro web sportnet.sk.

Na video se podívejte ZDE

Za Trhoviště si prý Bogár už nikdy nezahraje. „Dostal adekvátní trest, možná měl dostat i víc. Jestli si ještě někdy kopne do míče, tak jedině v jiné obci. U nás nadobro skončil,“ nechal se slyšet předseda Trhovište Vladimír Koba.

V Cholupicích bylo při zápase se Slivencem dusno a po inzultaci rozhodčího byl zápas ukončen.
Trenér na hřišti, inzultace rozhodčího, nedohráno. Klub čeká disciplinárka

Bogár je jedním z problémových hráčů v týmu. „Uvažovali jsme, že bychom úplně zrušili celé mužstvo, ale nebylo by to fér vůči ostatním klukům, kteří jsou slušní. Ne všichni naši dorostenci jsou zlí. Jde o tři čtyři nepřizpůsobivé Romy, kterým občas přepne. Věřím, že nic podobného se u nás už nikdy nestane. Jinak dorost odhlásíme. Takovou hanbu už snášet nebudeme,“ oznámil Koba.