Vilémovští fotbalisté potřetí v řadě ztráceli. V Lovosicích uhráli bezbrankovou remízu, penalty jim nevyšly. „Bohužel je to pro nás jasná ztráta. Byli jsme jasně lepší a celý zápas domácí přehrávali. Ale ta koncovka,“ kroutil hlavou vilémovský manažer Libor Sklenář.

Hosté naráželi i na dobře chytajícího domácího brankáře. „Lovosice toho moc neměly, jen jedna střela z dálky skončila na tyči. Měli jsme vyhrát v základní hrací době,“ zalitoval Sklenář.

Hostům se pak nevydařila penaltová loterie. Druhý tým tabulky tak za poslední tři zápasy nasbíral stejný počet bodů. „A první Louny nám utekly na čtyřbodový rozdíl,“ dodal.

Šest zápasů v řadě nevyhrálo Jílové, v tomto období získalo pouze bod v derby proti Modré. Nyní doma v důležitém utkání padli proti Dobroměřicím. A zaslouženě. „Náš výkon byl hrozný. Jako by se nám nechtělo hrát. Hosté byli lepší a vyhráli naprosto zaslouženě. My jsme zklamali na celé čáře, takhle hrát prostě nemůžeme,“ nechápal výkon svých svěřenců trenér Pavel Salava.

Situace Jílového není dobrá. Třinácté místo, na záda mu navíc dýchá tandem Kadaň, Perštejn. K mizerným výsledkům se přidala i špatná hra. „Teď jedeme do Loun a můžeme tam jen překvapit. Je jasné, že kluci musí zabrat, takhle hrát nemůžeme s nikým,“ dodal Salava.

Poměrně vyrovnanou partii sehrál poslední tým Modré proti lídrovi z Loun. O osudu utkání rozhodl pokutový kop, který v prvním poločase proměnil lounský kapitán Trup.