Fotbalista, který má zkušenosti z druhé ligy, se trefil i v posledním zápase. Jelikož druhou trefu obstaral Bílek, porazilo Jílové 2:0 sloučený celek Horní Jiřetín/Litvínov.

„Super zvládnutý zápas, hlavně po fyzické stránce. Bylo to odbojované. Určitě jsme měli více ze hry, soupeř hrozil z brejků. Nakonec jsme alespoň dvě šance proměnili. Jsou to důležité tři body. Pochvalu zaslouží celý tým,“ řekl hráč, který nastoupil v útoku. A s parťákem Bílkem utkání rozhodli.

„Pochvalu ale zaslouží i náš brankář. I když toho soupeř moc neměl, Marek Smutný byl spolehlivý,“ připomněl trenér Pavel Salava. Vzápětí se ale vrátil právě k Píchovi. „Kuba je opravdu posila, je to rozdílový hráč. Říkají to nezávisle i diváci. Jsme rádi, že ho tu máme,“ zdůraznil.

Branek mohlo být i více, ale Jílové zatím trápí koncovka. Pět branek ve čtyřech zápasech není valná ofenzivní vizitka. „Herně to zase bylo dobré, byla tam hromada šancí. Zlomili jsme to po hodině hry. Druhá trefa přišla po brejku. Asi nám v zakončení chybí více zkušeností,“ dodal na závěr Pavel Salava.

FK Jílové – Horní Jiřetín/ Litvínov 2:0 (0:0)

Branky: Bílek, Pícha. Rozhodčí: J. Šefčík. ŽK: 2:3. Diváci: 100.

Jílové: Smutný – Vait, Florián, Gaher, Reichelt – Kudrna (84. Barilla), Feledi, Červenka (67. Kolář), Horáček (46. Vosecký) – Pícha, Bílek (90. Farkaš)