Junior Děčín skoro celý zápas držel na hřišti zkušeného Oldřichova bezbrankovou remízu. O výhře druhého týmu tabulky rozhodl pět minut před koncem kanonýr Sedláček. „Je to zklamání, ale domácí si nakonec tu výhru zasloužili. Byli aktivnější, na druhou stranu jsme dali břevno a Řezníček šel sám na brankáře. Po změně stran tlak Oldřichov sílil. Branka padla po naší ztrátě a brejku domácích,“ litoval vedoucí Junioru Miroslav Tyl.

Potřetí v řadě prohrála Česká Kamenice, která padla v Roudnici 1:3. Domácí tak poskočili do čela tabulky, Kamenice spadla na dvanácté místo. „Jsem zklamaný, domácí rozhodně nepředvedli nic světoborného. Měli lepší přechod do útoku. My jsme si dali vlastní smolný gól, po změně stran přišla jedna taktická chyba, kterou soupeř potrestal. Škoda, dalo se tady bodovat,“ řekl trenér Pavel Mokráček.

Rumburk v Křešicích prospal začátek, snížení Demetera čtyři minuty před koncem přišlo pozdě. Svěřenci Josefa Rákosníka jsou tak stále předposlední.

Druhé vítězství v sezoně slaví Benešov, který ve druhém poločase nastřílel Proboštovu tři branky, a potěšil tak po dlouhé době své fanoušky. „Je to jednoduché. Nedostali jsme gól, a naopak nějaké dali,“ zasmál se předseda klubu Miloslav Kougl.

„Byl to vyrovnaný zápas, konečně jsme se vyvarovali hrubých chyb. Po první brance nás Proboštov zatlačil, ale my to přežili. A pak z dvou brejků pojistili vítězství. Jsem rád, že jsme vyhráli doma, tak bychom si to přáli. Diváci nám zatleskali, byla to pěkná sobota,“ dodal na závěr velmi dobře naladěný Kougl.

Oldřichov – Junior Děčín 1:0 (0:0) Branka: Sedláček. Rozhodčí: Čáka. Bez karet. Diváci: 60.

Děčín: Novák - Končel, Zahradník, Kabátník, Slykhouski - Borovec (43. Nový), Beneš, Mezsároš, Lhoták - Řezníček, Skalický (88. Carva)

Roudnice – Čes. Kamenice 3:1 (1:1) Branky: Kala 2, Neuman (PK) – Hodač. Rozhodčí: Formánek. ŽK: 3:3. Diváci: 100.

Čes. Kamenice: Matulka - Mysliveček, J. Kozelek, Černý - P. Kozelek (59. Malina), Mitruška, Šimek (80. Zeman), M. Mach - Hodač, Jírava (88. Braun), Pilík. 

Křešice – Rumburk 2:1 (2:0) Branky: Limberk, Lepič – Demeter. Rozhodčí: Stupka. ŽK: 0:2. Diváci: 100.

Rumburk: Hadar - Trégr, Hoffman, Matulík (34. Hejduk), Burda, Kolár, Demeter, Zima, Tran Dang (64. Bednář), Bače, Pilko. 

Benešov – Proboštov 3:0 (0:0) Branky: Kroupa, Chmelík, Štecher. Rozhodčí: Maleček. ŽK: 1:1. Diváci: 80.

Benešov: Beneš - Padrta (35. Kropáč), Knespl, Kroupa, Špringl, Chmelík, Malý (80. Novák), Pop, Kolář, Hora (87. Štecher), Hnízdo.