„Hosté podali sympatický výkon, nám díky zranění vypadlo pár hráčů. Třeba Buryánek, nebo Vavroušek. Ale ti z lavičky dobře zaskočili. Byli jsme lepší a měli rozhodnout daleko dříve. V první půli se hosté dobře bránili a podnikali jen občasné výpady do naší dobře organizované obrany. Nás dostal po šesti minutách do vedení Malec. Za stavu 1:0 nás podržel Vaňák, devět minut před koncem rozhodl Kučera. Přišlo hodně diváků, byla to povedená sobota,“ pochvaloval si vilémovský manažer Libor Sklenář. 

Jelikož Vilémov patří k nejlepším týmům jarní části, Lovosice jsou na tom úplně opačně. „Zase ta naše bolest v zakončení. Herně jsme určitě nezklamali, ale když nedáme góly, nemůžeme vyhrávat,“ pronesl trenér Lovosic Roman Podrazil po zápase. Jeho tým přitom nepředvedl špatný výkon, inkasoval sice už v sedmé minutě, pak měl ale několik šancí na srovnání stavu. Místo toho ale přišla 82. minuta a pojišťující branka domácích.

„Tentokrát jsme měli i problém se sestavou, jelo s námi několik hráčů z béčka, ale popasovali se s tím velice dobře. Určitě se ve Vilémově dalo bodovat, o to víc to mrzí,“ smutnil lovosický kouč.

Stap-Tratec Vilémov – ASK Lovosice 2:0 (1:0)

Branky: Malec, Kučera. R: Blaschke. ŽK: 3:2. Diváci: 250.

Vilémov: Vaňák – Luňák, Honců (83. Čuda), Jirchář , Kurel st., Jindřich – Malec, Havel, Hoke, Hošek (46. Ruszó) – Kučera (88. Kamer).