Fotbalisté Junioru Děčín prohráli podruhé v řadě a spadli na sedmé místo v tabulce. Porážka 1:6 v Chuderově byla naprosto zasloužená. „Na půdě nováčka jsme podali doslova mizerný výkon. Měli jsme vlažný vstup do utkání a po půl hodině prohrávali 0:3. Zmar a bída pokračovaly ve druhém poločase, kdy nás od větší porážky zachránil mladý brankář Němec,“ řekl velmi zklamaný vedoucí klubu Miroslav Tyl.

Česká Kamenice se rozstřílela. Po sedmi gólech do sítě Benešova tentokrát porazila v divokém utkání Střekov 9:4! „Tři body jsou pro nás velmi dobré. Ale musím říct, že třeba v prvním poločase na tom byl Střekov kombinačně lépe. Ale po vápno. Naopak my jsme byli hodně efektivní, i když náš výkon nebyl vůbec ideální,“ poznamenal trenér Pavel Mokráček.

Druhý hattrick v řadě vystřelil zkušený Marcel Jírava. „Měl dobrou letní přípravu a také se šťastně oženil. Je to znát,“ smál se Mokráček.

Velkou výsledkovou krizí procházejí fotbalisté Rumburka, kteří prohráli v Mojžíři 1:6 a jsou na předposledním místě tabulky. „Poločas jsme ještě zvládli, ten druhý byl doslova hrozný. Domácí dávali branky ze situací, na které jsem hráče jasně upozorňoval. Máme problémy s hráči, sestava se točí. Na rovinu říkám, že brankáři nás nepodrží. Navíc rychle odpadneme, po brance na 3:1 už jsme ze hřiště doslova zmizeli. Není to dobré, v týdnu si sedneme s vedením,“ hlesl rumburský kouč Jaroslav Trégr.

První vítězství slaví Benešov nad Ploučnicí, poslední tým tabulky doma šmikl 3:0 Křešice. „Samozřejmě jsme za to moc rádi. Na začátku tam měli kluci štěstí, hosté měli dvě dobré šance. Pak jsme začali mít převahu. První poločas narušilo zranění jednoho z hostů, po změně stran jsme dali tři branky a zaslouženě vyhráli,“ pochvaloval si předseda klubu Miloslav Kougl.