„Jsem spokojený, soupeře jsme přehrávali prakticky ve všem. Od začátku bylo jasné, kdo bude pánem na hřišti,“ pochvaloval si trenér České Kamenice Pavel Mokráček.

To Benešov jenom potvrdil, že zatím prožívá hodně špatnou sezónu. „Není tady ani co hodnotit. Bylo to lajdácké, hrozné. Svou nedisciplinovaností jsme domácím nabízeli góly jak na stříbrném podnose. Po půl hodině jsme prohrávali 0:3 a bylo hotovo,“ řekl smutně předseda Benešova Miloslav Kougl.

Domácí po změně stran přidali další čtyři góly, hattrickem se blýskl Jírava. „Je dobře, že se chytl. Musel jsem ho pak dát na stopera, ani se mu tam nechtělo,“ usmíval se Mokráček.
Pro Kamenici může být toto vítězství odrazovým můstkem do vyšších pater tabulky. „Rád bych, ale za týden může být všechno jinak. Uvidíme. Jsem ale rád, že jsme konečně dali branky. To nám předtím scházelo,“ dodal Mokráček.

A Benešov? Ten je ještě více přikován na poslední místo. „Je to prostě špatné, nic víc se k tomu říct nedá,“ hlesl zklamaně Kougl.

FK Česká Kamenice - MSK Benešov n. Pl. 7:2 (3:1)

Branky: Jírava 3, R. Mach 2, M. Mach, Hodač - Kolář, Pop. R: Oborník. ŽK: 2:2. Diváci: 150.

Č. Kamenice: Marek - P. Vaněk (70. Mysliveček), J. Kozelek (50. Cempírek), Černý, Gaher - M. Mach, Mitruška, Šimek R. Mach - Jírava, Hodač.

Benešov: Beneš -Hnízdo, Horvát, Mottl, Krédl - Polanský, Pop, Kolář, Hora, Pařízek (60. Štecher) - Kropáč.