Úvod utkání proti Slanému rozdmýchal emoce. Hosty poslal už v 5. minutě do vedení Ceccarelli. Domácí reklamovali chybu hostů při rozehrávce, navíc celá situace zaváněla postavením mimo hru. „Byli jsme blízko bodu, ale rozhodčí byli proti,“ zakroutil hlavou Petr Jirásek, kouč Vilémova.

Vilémovští se ale nedali, po půl hodiny hry dokázali vyrovnat, když Kučera proměnil penaltu za faul na Kubra. Poslední tým tabulky živil naděje na bodový zisk do 79. minuty. Hosté celou situaci dobře vykombinovali a zkušený Nádeníček poslal domácí do kolen. Ten samý hráč tři minuty před koncem proměnil penaltu a definitivně rozhodl.

„Výkony mají stoupající tendenci a to je pro nás důležité, z pohledu budoucnosti tohoto mančaftu. Budou-li mladíci na sobě poctivě pracovat, nemusíme mít obavu o dobrý tým v tak kvalitní soutěži, jakým krajský přebor skutečně je,“ zdůraznil Jirásek.

"Náš soupeř utrpěl třináctou porážku v řadě a pro nás je bodový zisk nesmírně důležitý, neboť jsme po několika týdnech opustili přímé pásmo sestupu. Nic na tom nemění fakt, že výhru jsme po vyrovnané první půli vydřeli až v samotném závěru zápasu. Druhý poločas ale herně patřil našim hráčům a trenér Laušman je po utkání za předvedený výkon chválil," komentoval duel vedoucí týmu Slaného Milan Šúr.

SK STAP-TRATEC Vilémov - SK Slaný 1:3 (1:1)

Branky: Kučera (PK) - Nádeníček 2 (1 z PK), Ceccarelli. R: Trojan. ŽK: 5:6, 100 diváků. 

Vilémov: Vaňák – Musílek, Verner, Jirchář, Kočka (68. Snášel) – Demeter (88. Meidl), Honců, Kučera, Rybář (84. Galeno), Kubr (88. Štefan) - Zima.


Načítám tabulku ...