Vilémov se protlačil do čtvrté nejvyšší soutěže přes Domoušice, kterým to finance a zázemí nedovolily kopat výš. Manažer týmu Libor Sklenář i trenér Vlastimil Chod hlásají, že nebudou pro ozdobu. Libor Sklenář to už takhle hlásil před lety a teď se potřetí do divize vrací. Každopádně už letos v krajském přeboru vilémovští kluci ukazovali, že nejsou nazdárci. Uvidíme na startu sezony až k nim dorazí Louny.

A právě Louny mají také o motivaci postaráno. Skončil u nich po čtyřech letech zkušený trenér Zdeněk Kudela, který ví, jak chutná fotbal ve Slavii, brněnské Zbrojovce, nebo Viktorce Žižkov. Nahradil ho mladší ambiciózní Žatečan Libor Klíč. Nová sezona v Divizi B slibuje zase podívanou.

Když k tomu přičtete vlčáky z Neratovic a České Lípy, kteří se umí zakousnout vysoko, tak bude co sledovat! Zajímavá sezona se také chystá v Chomutově, kde získali z Mostu kanonýra Jana Koptu, který v poslední divizní sezoně skončil celkově jako druhý nejlepší s osmnácti zásahy. Vilémovští kluci mají před sebou hodně výzev a hodně dlooouhou cestu…