Značku Regionální potravina letos získaly tyto výrobky:
· Hynek Jirman z Dolní Poustevny za výrobek SRNČÍ TOKÁŇ 66% masa
· Martin Honza z Růžové u Hřenska za výrobek PŘÍRODNÍ SÝR S ČESNEKEM
Značku Nejlepší regionální výrobek Ústeckého kraje – kraje Přemysla Oráče letos získaly tyto výrobky:
· Petr Psota z Kytlic za KOLEKCI CHUTNEY
· Eva Parásková z Kytic za LOUPEŽNICKÉ SUŠENKY
· Fama Nová Víska z Dolní Poustevny za KOZÍ SÝRY
· Firma Pikanto: Petr Kacálek a Petr Heindrich z Jiřetína pod Jedlovou za výrobek RESTVANÁ HLÍVA V HUSÍM SÁDLE S CHILLI A ŽAMPIONY
Prvních pět zmíněných výrobců jsou současně držitelé značky Českosaské Švýcarsko – regionální produkt.
Dana Štefáčková, MAS Český sever