Děčín/ Na nábřeží pod děčínským zámkem si daly sraz tamní děti. Oslavu jim uspořádala radnice. Děti čekalo deset soutěžních stanovišť, které připravil Dům dětí a mládeže na Teplické ulici a během kterých vyhrály různé sladké ceny. Na pódiu se objevil idol všech dětských srdcí Miloš Nesvadba. Dětem vyprávěl pohádky. Nechyběla ani muzika. Město Děčín na akci vyčlenilo 30 tisíc korun, další část nákladů pokryjí sponzoři.

Mlýny/ Tradičního pohádkového lesa si užily děti spolu s rodiči ve Mlýnech. Přišlo jich asi devadesát ze širokého okolí. Ozývala se i přání o znovuotevření kytlické školky.

Děčín/ Zábavné odpoledne připravil pro malé oslavence také Dům dětí a mládeže na děčínské Letné. Se svými rodiči se tam sešlo několik stovek předškoláků i větších kluků a děvčat. Všichni mohli zhlédnout několik pohádek a pak absolvovat řadu soutěží. K těm nejvyhledávanějším patřilo třeba pokoušení basketbalového štěstí při střelbě na koš nebo skákání v pytlích. Samozřejmostí byly i sladké a další odměny.