V turnaji se prezentovalo deset dvojic ze všech seniorských družstev této soutěže.

Hrálo se systémem dvou skupin na jeden set. Ve skupinách se hrálo každý s každým a dvě dvojice postupovaly do semifinále, kde se hrálo již vyřazovacím způsobem. Poražení ve skupinách hráli o celkové umístění.

Skupinu A vyhrála dvojice Renner – Steiner z Jiskry Velké Březno před svými oddílovými kolegy Růžičkou a Švecem. Dá se tedy říci, že skupinu A zcela ovládli členové velkobřezenské Jiskry a jak se později ukázalo, nebyla to jen skupina A, ale celý turnaj.

Skupinu B vyhrála dvojice z Quick Stop Děčín Šmucr s Ledvinou a na druhém místě se umístil pár z Mžiku Varnsdorf Klusoň a Žižlavský.

Celkové první místo získala dvojice z Jiskry Velké Březno Jiří Renner a Václav Steiner, která porazila ve finále dvojici Růžičku se Švecem 9:3. Třetí místo získali Šmucr a Ledvina z Quick Stopu Děčín a Klusoń s Žižlavským z Mžiku Varnsdorf. Na pátém místě skončila dvojice Kottek a Kudrhalt z Quick Stopu, která přehrála bratry Zoserovi ze Slovanu Jiřetín pod Jedlovou 9:8. Na sedmém místě se umístil pár ze Sokola Jalůvčí Lorenz s Fliegelem, kteří zvítězili nad Dvořákem s Holubem 9:2. Deváté místo patřilo dvojici Musil R. se Špriglem výhrou nad Budařem N. a Pánkem M. v poměru 9:4.

Na konci turnaje byly předány hodnotné ceny všem účastníkům a byl také předán Putovní pohár vítězi 13. ročníku tenisové soutěže družstev Jiskře Velké Březno.

Výsledky

Semifinále: Renner, Steiner – Klusoň, Žižlavský 9:7, Růžička, Švec – Šmucr, Ledvina 9:3

Finále: Renner, Steiner – Růžička, Švec 9:3.

Konečné pořadí

1. Jiří Renner, Václav Steiner (Jiskra V. Březno), 2. Růžička, Švec (Jiskra V. Březno), 3. – 4. Šmucr, Ledvina )Quick Stop) a Klusoň, Žižlavský (Mžik Varnsdorf), 5. Kottek, Kudrhalt (Quick Stop), 6. Zoser, Zoser (Jiřetín p. J.), 7. Lorenz, Fliegel (Jalůvčí), 8. Dvořák, Holub, 9. R. Musil, Špringl, 10. N. Budař, Pánek.