Ke střetu nákladního 
a osobního auta došlo kolem půl desáté u Vilsnice. Zatímco nákladní auto skončilo mimo silnici, ale nepřevrátilo se, osobní auto zůstalo v troskách na silnici. A v něm dva zaklínění lidé.

„Zraněného člověka hasiči z havarovaného auta vyprostili pomocí hydraulického zařízení," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan. Záchranáři vytáhli i druhého člověka, ten byl ale už mrtvý.

„Jeden člověk podlehl zraněním na místě," upřesnil mluvčí ústecké záchranné služby Prokop Voleník. Šlo o dvaatřicetiletého spolujezdce.

Silnice byla kvůli nehodě několik hodin zcela neprůjezdná.

„Policisté odkláněli dopravu přes Vilsnici," uvedla děčínská policejní mluvčí Petra Trypesová.

Nehoda se stala v době, kdy byla podle svědků na silnici velká mlha. Kvůli ní měl potíže s přistáním také záchranářský vrtulník, který dosedl přímo na silnici.

„Nalétával nadvakrát," řekl na místě jeden ze svědků.

Čtvrteční smrtelná nehoda je za krátkou dobu třetí v řadě, ke které došlo na Děčínsku. Minulý pátek se u Huntířova zabil mladý řidič, když v noci vylétl ze silnice a narazil do stromu.

Nedávno došlo k tragické nehodě také na Kamenické ulici v Děčíně, kdy vjel mladý řidiči do protisměru, kde se střetl s jiným autem. Tuto srážku zaplatil životem.

Vážná nehoda se ale letos na podzim stala také na hlavním tahu z Ústí nad Labem do Děčína. Osobní auto tu vjelo do protisměru a srazilo se s kamionem. Ten skončil mimo silnici, řidič osobáku pak ve velmi vážném stavu v nemocnici. Mluví se o tom, že do kamionu najel schválně, protože chtěl spáchat sebevraždu. Tuto verzi ale policie nepotvrdila.

O NEHODĚ JSME VÍCE PSALI ZDE…

K další smrtelné nehodě došlo nedávno na Kamenické ulici.

VÍCE ČTĚTE ZDE…