Každý týden naši fotografové objíždí spolupracující porodnice a fotí nově narozená miminka. Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihne, možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách dřív, než se naučí svá první slova.

Můžete nám poslat jeho fotku (portrét) na mail: decinsky@denik.cz a své miminko najdete buď v sobotním vydání Děčínského deníku nebo na našem webu www.decinskydenik.cz. Tam najdete i všechna miminka, která již v Děčínském deníku vyšla. Na vaše děťátko se tak můžou podívat také příbuzní z druhého konce světa.

HLASOVAT V NOVÉ ANKETĚ MŮŽETE DO PÁTKU 3. března 2017 do 12:00 hodin.

TeNika.Zdroj: DeníkVítězné miminko se může těšit na drobnost od redakce Děčínského deníku. Dárky do soutěže věnuje firma TeNika zabývající se výrobou originálních klipů na dudlíčky pro miminka. Více ZDE.

VÍTĚZNÉ MIMINKO: Nejroztomilejším miminkem minulého týdne se podle hlasování v anketě stal Kryštůfek Hobza, který v hlasování získal nejvíce hlasů. Gratulujeme! Prosíme rodiče vítězného miminka, aby si předání dárku domluvili na telefonním čísle 724 830 368 nebo na e-mailu jitka.veprovska@denik.cz.