Vítězné rodiny se mohou těšit na zajímavé ceny.

JAK JSME VYBRALI FINÁLOVOU DESÍTKU?
Anketa O nejroztomilejší miminko probíhá na webu Děčínského deníku každý týden. Spočítali jsme, kterých deset miminek dostalo od ledna do konce listopadu 2016 nejvíce hlasů ze všech. Nevybírali jsme tedy vítěze jednotlivých týdnů či měsíců, ale spočítali jsme všechny hlasy pro všechna miminka – a z toho vznikla finálová desítka.

JAK JE MOŽNÉ V ANKETĚ HLASOVAT?
Hlasovat o Miminko roku 2016 je možné až do 31. prosince 2016 do půlnoci.
Hlasovat je možné každých třicet minut.

TeNika.Zdroj: DeníkCO MŮŽETE V ANKETĚ VYHRÁT?
Zajímavé ceny. Miminka na prvních třech místech dostanou speciální klipy na dudlíky, které pro Děčínský deník vyrábí firma TeNika zabývající se právě výrobou těchto originálních klipů.

Dále se mohou vítězové těšit na volnou vstupenku do Hopsária Děčín v Hopsárium.Zdroj: DeníkCentru Pivovar. Vstupné na jeden den pro jednu osobu bude možné v Hopsáriu uplatnit kdykoliv během roku 2017. Kromě toho dostanou první tři miminka

Vejnar.Zdroj: Deník

balíček od firmy Vejnar, která vyrábí a prodává dětský textil. Zvolené Miminko roku 2016 se navíc ještě může těšit na balíček od redakce a certifikát.

Rodiče miminek budeme kontaktovat první lednový týden. Mohou se po skončení hlasování také sami ozvat. Ceny budou k vyzvednutí přímo v redakci Děčínského deníku na Husově náměstí v Děčíně.