Galerie: Hledáme nejoblíbenějšího zvířecího mazlíčka roku 2016!

TRIXIE je border kolie, která 20. června oslaví své 
2. narozeniny. Ráda sundavá lidem ponožky.
Majitelka: Veronika Tvrzníková. NELLY je westík starý 3 roky a 3 měsíce. Je právoplatný člen naší rodiny,všude ji bereme sebou. Majitelka: Jaroslava Křápová Pejsek SÁRA je 3 roky stará mazlivá a velmi hravá. 
Majitelka: Alena Forgáčová. Sára je 3 a půl roku stará britská kočička.
Majitelka: Magdalena Šubrtová. ABIGEIL je německý ovčák starý skoro 2 roky. 
Majitelka: Fridrichová Veronika. BONNIE je alpský brakýř jezevčíkovitý. Je jí pět měsíců a je to pořádné šídlo. 
Majitel: Josef Vendolský. EWELINN (jinak Ája) je 8 let stará fenka. Rasa: jezevčík trpasličí dlouhosrstý s tygřím pálením. Majitelka: Jana Kopová. Kocourek NOWYS je 1 rok starý. Miluje mazlení a nejvíce miluje  dobrůtky a hlavně mlíčko. 
Majitelka: Kateřina Pešková. DAXI je pejsek shih-tzu, je mu 
5 let. Majitelka: Kyselová Darina. OZZY je psí puberťák starý 12 měsíců a nejlepší parťák na výlety. Rasa: Border kolie. Majitelka: Pavlína Navrátilová. Fenka jménem BÁRA je 2 roky stará. Rasa: Slovenský čuvač. Majitelka: Petra Grmelová. Pejsek se jmenuje BUBA a je starý 3 roky. Rasa:  anglický border-teriér. 
Majitelka: Michaela Křivohlavá. DAISY je fenka australského ovčáka, budou jí 3 roky. Je to chlupatý miláček celé rodiny. Majitelka: Petra Vojtíšková. BENÍK je  7 let starý  jezevčík. Je hravý a mazlivý, prostě takový šmudlík.
Majitelka: Petra Vomastková. PEPÍNO je 6 měsíců starý. Byl ručně dokrmený. Je milý a poslušný, přijde na zavolání a odpoví. Majitelka: Libuše Cucová. Fenka CANDY je německý krátkosrstý ohař starý 6 měsíců. Na fotce s dcerkou Petruškou. Majitelka: Petra Knapčoková. PEANUT je rok a půl starý pejsek rasy Lhasa Apso. Majitel: Tom Strasnov. SISINKA je Yorkshirsky teriér starý skoro 2 roky. 
Majitelka: Markéta Holešová. MÁJA je sibiřský husky starý 2 roky.
Majitelka: Andrea Chmelíková. Fenka jménem PIPI je dvouletý kříženec jorkšír-čivava. Je to naše modelka. Majitelka: Gabriela Bláhová Rocco je starý 3 měsíce. Rasa: americký stafordšírský teriér. Majitelka: Nikola Líbalová. Rýša je 1 rok starý britský modrý kočičák. Majitelka: Veronika.