Děčín přijel bez nemocného brankáře Ernekra a zraněného stopera a kapitána Čapka. Do brány znovu musel mladý Smutný, který předvedl opět výborný výkon, a do sestavy se vrátil Demčenko. „Utkání bylo na hranici regulérnosti terénu. Podmáčený trávník,vítr a místy fujavice. To byly podmínky zápasu. Pravda je, že pro oba celky stejné," podotkl vedoucí Junioru Miroslav Tyl.

Utkání bylo v prvním poločase vyrovnané. Zatímco Junior se snažil o kombinační hru, která však na špatném terénu nemohla slavit úspěch, domácí celek vsadil na bojovnost. V desáté minutě ještě zachránila Smutného tyč, ale 
ve 21. minutě už Blažek dostal domácí do vedení. Hosté však rychle odpověděli. Po standardní situaci Stacha a následné střele Bárty míč tečoval Barilla a srovnal na 1:1.

Bohužel ve 32. minutě zachyboval dobře hrající Bárta 
a Záveský vrátil domácím vedení. „V 60. minutě pak přišel otočený aut, nepoučitelný Stach to slovně okomentoval 
a sudí ho vyloučil," kroutil hlavou Tyl. Vzápětí krásná střela Pelce zapadla do branky a zdálo se, že bylo rozhodnuto. Jenže v 68. minutě zatáhl míč Betyár, Barilla vymotal tři obránce a snížil na 3:2. Hosté sahali po vyrovnání, 
v 90. minutě však hlavičku Demčenka pozorný domácí brankář zneškodnil. „Prohráli jsme si to sami, hlavně díky malé snaze a bojovnosti  některých hráčů v první půli, vyloučením  a individuálnímy chybami," dodal Tyl.

TJ PROBOŠTOV - FK JUNIOR DĚČÍN 3:2 (2:1)

Branky: J. Blažek, Záveský, Pelc – Barilla 2. Rozhodčí: Ipser. 
ŽK: 2:1. ČK: Stach (D). 
Diváci: 150. Poločas: 2:1.

FK Junior Děčín: Smutný – Horáček, Bárta, Folprecht, Stach – Pecha (65. Vaníček), Demčenko, Doksanský, Betyár – Murdych (81. Timofij), Barilla.