Domácí favorit porazil poslední Březno hladce 5:0 a opět se vyhoupl na bronzovou příčku v krajském přeboru. „Jedinou kaňkou jsou zranění některých hráčů. To se nám před koncem sezóny moc nehodí," smutnil vilémovský manažer Libor Sklenář.

Hosty načal už v 10. minutě Vavroušek, který využil podklouznutí gólmana. Po půl hodině hry navíc vymyslel Soukup uličku na Čudu a ten zamířil přesně k bližší tyči. „Hosté se prakticky k ničemu nedostali. Ale je pravda, že 
v první půli dobře bránili. Parádně zahrávali ofsajd systém," všiml si Sklenář.

Po změně stran ale robustnějšímu soupeři pomalu docházel dech. Do jeho sítě se ještě hlavou trefil Vavroušek, deset minut na to ho napodobil Vlk a skóre uzavřel po krásné kombinaci Soukup, když míč zasunul do prázdné branky. „Jsme zase blíže třetímu místu, za které mají hráči slíbené odměny. Věřme, že obnovená zranění u Čudy, Vavrouška, Krasnického a Bílka se během týdne zlepší, abychom nejeli do Blšan v jedenácti lidech," pevně doufá Libor Sklenář.

Na Vilémov také čeká příští týden finále Severočeského poháru proti Litvínovu.

STAP TRATEC VILÉMOV - SOKOL BŘEZNO 5:0 (2:0)

Branky: Vavroušek 2, Čuda, Vlk, Soukup. R: Zítko. ŽK: 2:2. Diváci: 140.

Vilémov: Vaňák – Krasnický, Jirchář, Dobeš, Jindřich – Čuda (63. Kurel ml.), Chod (46. Vlk), Bílek (58. R. Vichterey) – Vavroušek, Soukup.