„Hrálo se na dvě skupiny. „V naší druhé, odpolední skupině, to bylo zcela vyrovnané a naši borci nakonec nepostoupili jen kvůli vzájemnému zápasu, i když skóre měli ze všech týmů nejaktivnější," pravil trochu smutně manažer týmu Libor Sklenář.

SG Vilémov – Eurosport Teplice 0:1
„Díky odhlášení Litvínova se začalo dříve a my jsme měli jen čtyři hráče. Ostatní byli ještě na cestě. Celý zápas jsme do soupeře bušili, když to vypadalo na plichtu, vyrobili jsme jednu chybu a soupeř udeřil. Tohle nás stálo postup," konstatoval Sklenář.

SG Vilémov – EMĚ Mělník 0:2
„Soupeř byl složen z fotbalistů, kteří hrávali ČFL a byl velmi silný. I tak jsme měli šance, ale opět se nám bohužel nedařilo v koncovce," litoval Sklenář.

SG Vilémov – SG Klášterec 7:0
„Už jsme byli kompletní a předvedli všem přítomným, že jsme silným celkem a že dvě předchozí prohry byly jen shodou náhod. Hattrick zaznamenal Svoboda a Učeň, jednou se trefil Špinka.

STARÁ GARDA SK Stap Tratec Vilémov.Zdroj: Libor SklenářSG Vilémov – SG Teplice 8:0
„Jestliže to byl s Kláštercem střelecký koncert našich hráčů, tak toto byl galastřelecký koncert. Obhájce trofeje nabitý exligovými hráči jako Verbíř, Divecký, Pikl, Fousek, Heřman a další se nestačil divit Nebýt skvělého výkonu jejich brankáře, tak se mohla točit Vilémovská desítka," pravil spokojeně Sklenář. Dvě branky dali Roubíček, Vlk a Šmalcl, po jedné pak přidali Kozák ze Svobodou.

Celkovým vítězem se stala potřetí za sebou SG Teplic, která ve finále porazila Eurosport Teplice 3:2 na penalty. „To svědčí o tom, že naše odpolední skupina byla skutečně silnější než ta ranní, ale bohužel pravidla byla dána předem a my jsme i přes skvělé výkony ve třetím a čtvrtém zápase na postup nedosáhli. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen náš Pavel Svoboda," dodal Libor Sklenář.