„Kdybych to měl stručně zhodnotit, tak jsme si tento zápas prohráli sami," zklamaně říkal českokamenický trenér Pavel Mokráček. V prvním poločase byli domácí, krom úvodních patnácti minut, lepším týmem. „Pak se hrálo prakticky na jednu bránu. Měli jsme hodně standardních situací, ale nebylo nám přáno. Naopak Libouchec po trestném kopu potrestal naši jedinou chybu v prvním poločase," kroutil hlavou domácí lodivod.

Po přestávce přišla další rána. Centr hostů si do vlastní sítě srazil jeden z domácích obránců. „Po této situaci to z naší strany byla jen křeč a bezmoc. Měli jsme územní převahu, ale vyložená šance z toho nebyla. Libouchec byl asi jeden z nejslabších soupeřů, který tu na podzim hrál," sklesle pokračoval trenér nováčka. Domácí zmar dokonal faul, vyloučení a penalta, kterou proměnil libouchecký Kabát.

Do konce podzimu zbývají dvě kola a otázka je jasná jak se Česká Kamenice znovu nastartuje? „Musíme zlepšit organizaci hry a je důležité, aby spolu hrála záložní dvojice Jírava a Mitruška. Bohužel Mitruška si obnovil zranění, takže odehrál pouze půl hodiny," dodal závěrem Pavel Mokráček.

ČESKÁ KAMENICE - LIBOUCHEC 0:3 (0:1)

Branky: Hammer, vlastní, Kabát (PK). Rozhodčí: Borovec. ŽK: 2:3. ČK: 1:0. Diváci:100.

Česká Kamenice: Dubský - Mach, Marek, Čvančara, Tschakert - Starosta (58. Jin. Šimek), Jírava (65. Švanda), Mitruška (30. Jak. Šimek), P. Kozelek -  Cempírek, Štádler (65. Laub).