Domácí do utkání vlétli jako uragán, po třech minutách se zblízka prosadil Chlada – 1:0. Jenže za osm minut bylo vyrovnáno. Po pěkné kombinaci a nedůrazné domácí obraně srovnal Chmelař – 1:1. Rumburkse dostal opět do vedení v 16. minutě po dalekonosné  střele Havla, která vymetla pavučiny v šibenice –  2:1. Domácí mohli svůj náskok do poločasu ještě třikrát zvýšit, ale velké šance Jarábek, Stankovič a Chlada nedokázali proměnit.

Do druhé půle vstoupil o mnoho lépe Milešov. Ve 49. minutě se hlavou zblízka trefil Brabenec a bylo opět srovnáno – 2:2. V 76. minutě navíc domácí při svém náporu přišli o vyloučeného kapitána Havla, který inkasoval druhou žlutou kartu. Navíc v 84. minutě inkasoval Dvořák třetí branku. Rumburk lehkovážně ztratil míč a Petrik jeho zaváhání potrestal tvrdou střelou – 2:3. V tu chvíli ale hosté dohrávali taktéž o deseti, když si červený kartónek vysloužil Menhart.

Bod zachránil domácím Chlada, který v 89. minutě svou hlavičkou k tyči po centru střídajícího Vyskočila vyrovnal na konečných 3:3.

Domácí kouč Josef Rákosník byl zklamaný, bod je pro něj málo. „Mrzí mně, že jsme nedokázali první domácí zápas vyhrát. Opět jsme museli z různých důvodů improvizovat, ale přesto jsme měli šance na výhru. V obranné činnosti jsme někdy byli nedůslední a hosté nás zato potrestali. Na začátek soutěže máme velmi těžký los a tak nás domácí ztráta mrzí. Nyní jedeme do Jílového, to bude těžké. Nám se na ně sice daří herně, ale výsledkově  bohužel ne," řekl Rákosník.

FK RUMBURK - SOKOL MILEŠOV 3:3 (2:1)

Branky: Chlada 2, Havel – Chmelař, Brabenec, Petrik. R: Jančárek. ČK: Havel – Menhart. ŽK: 5:4. Diváci: 60. Poločas: 2:1.

Rumburk: Dvořák – Trégr, Pokorný, Fiala, Michalína – Pilko, Havel, Mlejnek, Stankovič – Chlada, Jarábek (74. Vyskočil).