Druhý Rumburk tak stáhl náskok Travčic na čtyři body.  „Travčice dosud neprohrály. Předvedli jsme dobrý kolektivní výkon a po zásluze si odvážíme cenné body," radoval se rumburský kouč.

Hostům vyšel vstup do utkání. Buriánek těžil z bojovnosti Chlady a Bandase a po sedmi minutách dostal Rumburk do vedení. A za šest minut se prosadil po trestném kopu Havla volný Chlada. Jenže Travčice se nevzdaly. Nejprve snížil střelou do šibenice Durčík, ten samý hráč pak skóroval hlavou, když využil nedůslednosti rumburské obrany. „Druhá polovina prvního dějství nebyla z naší strany vůbec optimální," zlobil se Rákosník.

Po změně stran se toho dlouho na hřišti moc nedělo. Zlomový okamžik přišel v 65. minutě. Buriánek po rychlém protiútoku centroval a míč 
s přispěním domácí obrany skončil v síti. „Od té doby jsme ovládli střed hřiště a přidali ještě dvě trefy," konstatoval Rákosník.

V 84. minutě Trégr chytře přeloboval domácího brankáře, za tři minuty se po podobné akci trefil i střídající Farkaš. „Nevěděli jsme, co nás tady po zimní pauze čeká. Z naší strany to byl slušný výkon. Hráči ze sebe vydali maximum a hlavně působili zase jako jeden tým," dodal Josef Rákosník.

FK TRAVČICE - FK RUMBURK 2:5 (2:2)

Branky: Durčík 2 – Buriánek 2, Chlada, Trégr, Farkaš. R: Sedláček. ŽK: 3:2. Diváci: 90.

FK Rumburk: Hadar – Trégr, Posnar, Pokorný, Stankovič – Havel (83. Farkaš), Léhrl, Pilko, Buriánek (88. Schejbal) – Chlada, Bandas (74. Michalína).