Hostům chybělo několik hráčů základní sestavy. „Bylo to trochu znát, protože někteří hráči, kteří proti Střekovu nastoupili, nejsou v optimální formě," prozradil rumburský kouč Josef Rákosník. Od začátku se na velmi těžkém terénu odehrával spíše fotbal s častými souboji. „Myslím, že jsme byli o chlup lepší. Chladovi uskočil v rozhodující chvíli míč, Šott branku netrefil," konstatoval Řákosník.

Rozhodující trefa utkání se zrodila ve 32. minutě. Stárek rozehrál přímý kop na hlavu Šimka a ten se s pomocí teče Pokorného dostal do hostující sítě.

Druhá půle začala obrovskou šancí Střekova, Shejbal však své mužstvo podržel. „Pak jsme sice opět převzali iniciativu, ale velká šance z toho nebyla. Střídající Farkaš hru sice rozhýbal a měl několik nadějných průniků. Vše ale skončilo bez potřebného efektu. V závěru utkání byli v domácím vápně dvě sporné situace. Nejprve jasný faul na Chladu a pak ruka domácího obránce. Ale píšťalka sudího zůstala němá," zlobil se rumburský lodivod.

Rumburk tak prohrál podruhé v sezóně a klesl na třetí místo v tabulce. „Je to velká škoda, tady se mohlo a hlavně mělo bodovat. Sami jsme si nevypracovali dost dobrých příležitostí, rozhodčí byl na nás o dost přísnější než na domácí," uzavřel vše Rákosník.

TJ STŘEKOV - FK RUMBURK 1:0 (1:0)

Branka: Šimek. Rozhodčí: Prágl. ŽK: 1:3. Diváci: 70.

Rumburk: Shejbal - Fiala, Posnar, Pokorný, Trégr - Honsů (52. Farkaš), Pilko, Havel, Stankovič - Chlada, Šott (77. Hejl).