„Výhra to je zasloužená, měli jsme celý zápas jasnou převahu a nepustili domácí do žádné příležitosti," razantně pravil moderský trenér Josef Rákosník. „S tím souhlasím, soupeř byl lepší," přitakal střekovský kouč Martin Beran.

Domácí vsadili na jedinou kartu – defenzivní. A tam jim i díky dlouho jalové koncovce Modré vycházela. „Štorc trefil tyč, Podolský 
s Křížem pak zase nastřelili břevno," mrzelo Rákosníka.

Stejný scénář je k vidění na hřišti i ve druhé půli. Hosté buší do domácího valu, který ovšem postupem času ztrácí síly. „Střeleckou smůlu protrhl dvacet minut před koncem po centru Tesaříka Vaschkevich," připomněl Rákosník. Další dvě trefy obstaral nejlepší hráč Modré Vít Žák. „Druhou připravil pro Štorce, třetí dal sám," podotkl Rákosník.

Jeho tým se tak drží na druhé pozici. „Obranná činnost v pořádku, ale výhrady mám k útočícím hráčům, pohybově to nebylo zrovna ideální. Šance si vytváříme na pět zápasů, ale v koncovce je to strašně laxní," dodal kouč Modré.

TJ Střekov – Jiskra Modrá 0:3 (0:0)

B: Vaschkevich, Štorc, Žák. R: Husar. ŽK: 2:1, 70 diváků.

Modrá: Kratochvíl – Bičák, Podolský, Tesařík, M. Fejfar – Vaschkevich (88. Šotola), Žák, T. Fefjar, Fichtner – Kříž, Štorc (84. Slykshouski).